Menu
0

極速修復回復光澤肌膚﹗

Posted by Lab Star Beauty on

隨着年齡增長及空氣中污染侵害不斷增加,真皮層基質減少,肌膚防禦能力同修復速度亦逐漸下降,遇到任何外界刺激都會變得較易敏感。

極速修復回復光澤肌膚﹗
好多時都係因為皮膚來不及適應天氣的變化,皮膚抵抗能力減弱,就會容易引發脆弱敏感的問題。當屏障功能受損,表皮失去水分,皮膚會變得痕癢同乾燥,血管擴張亦會引起紅腫,紅血絲,較嚴重會引致玫瑰痤瘡及角質細胞發炎等皮膚敏感徵狀。表皮細胞在阻隔污染物入侵的過程中可能會加速令我們「皮膚老化」,所以要加強保護皮膚更加不容忽視。



成日都要試唔同既新產品關係,皮膚出現問題麥都試唔到同唔敢用其他住。令我最困擾就係突然出現泛紅紅腫仲要起哂粒粒,係呢個時候幸好我遇到呢枝精華,佢既功效同成分俾左好大信心我。係女仔皮膚唔聽話時候心情都會大受影響,第一件事要做就係解決左眼前既問題,控制皮膚受感染,舒緩痕癢紅腫等問題。之後KEEP住早晚用,可以修復加強肌膚。當提升肌膚自身抗氧化防禦系統,強化肌膚屏障功能,大大減少敏感出現,真真正正可以徹底解決問題喇﹗再為肌底快速注水,分子較細透明質酸,滲透力極高滲透真皮層,極速為肌底層提供水份,全方位鎖水達致皮膚表面和真皮層,輕鬆回復光澤肌膚﹗


產品連結:

ELiTE SOOTHING ESSENCE
 重點修復保濕急救精華


Share this post



← <<Older Post Newer Post>> →


留言 Leave a comment

請注意,評論必須經過批准才能發布