Menu
0

2017年我最喜愛產品

過去既一年我地有好多不同類型新品上架,我地揀得上架都係經過挑選再親身試用過先同大家介紹。有留意開我地既你都知道2017年我地引入左好多歐美品牌,而係眾多產品之中,LALA揀選左幾款最喜愛既產品同大家分享。


================================================================

係12月既時候我塊面有突如其來既紅腫,都係靠呢枝ELiTE幫手控制皮膚感染,解決肌膚問題。一枝可以先做好急救再慢慢修復皮膚,而且滲透力極高,極速為肌膚注入水份。成為左我愛不惜手既保濕急救精華﹗

洗面係好重要既一環,如果做得唔好之後搽咩都吸收唔到。呢個係天然護膚品牌堅持人手製作,利用各種既天然草本原料,搭配出護膚同療癒功效既產品。洗完面係感到塊面好滋潤超強保濕,如果你皮膚乾時候仲會吸得好快,要加水先可以繼續。


唔單止我喜愛,係所有懶人大愛啊﹗唔少朋友都唔鐘意搽防曬原因係怕會好白好油膩成個妝會好厚,呢款洗面防曬洗面同時做埋防曬實在太方便喇﹗無哂大家所擔心既問題,無重無痕,洗完面可以直接搽返平時精華就可以喇,已經足夠一個基本防曬


油的重要性﹗ODACITÉ有十幾款針對唔同功效改善皮膚既油,可以加係唔同護膚產品上使用。而我最鐘意就係Gt+L喇,首先質地唔係油立立,其他唔同功效既質地上都會有分別。Gt+L可以收毛孔滋養皮膚,平衡油性膚質。加埋爽膚水一起用係最快捷既方法,減少會油立立感覺。用完之後對油另眼相看,就算單搽都唔會怕,吸得好快﹗

化妝唔化妝都一定要用呢枝抗污染護膚噴霧,好似帶左個口罩咁,無重既唔會有壓力個質地好滑。化妝之前都可以用嫁,阻隔左D化妝品浸入皮膚。噴霧即時形成保護盾、保護及阻隔皮膚免受有害自由基同環境污染既影響。


我地第一款EYE MASK,我地今年返多左好多眼既產品喇,因為眼部產品好難揀,但今年遇到好既SERUM同MASK。有關眼部我地會用好多唔同測試先會引入,呢款係100%既人表示疲累眼睛即時出現神采。而且一盒有30對,質地顃似啫喱好貼唔洗怕易甩。


我最注重唇部,有邊個唔想個唇又豐厚又紅潤呢?但偏偏我就係多唇紋果個喇,通常豐盈好多都做到,但係減淡唇紋同唇色真係難搵喇﹗
非一般護唇膏,VERSO NO.9 唇部精華霜能夠抗衰老、減退紋理、色斑,令到雙唇更見飽滿既唇部精華霜。


簡唇膏最擔心問題就係驚隻色唔襯自己,其次就係夠唔夠潤,買買埋埋就有好多枝唔同顏色嘅唇膏。依家可以唔洗再諗今日搽邊隻色喇,拎起邊枝直接搽就得喇!擁有屬於自己唇色,邊隻色都襯到。Jane Iredale玫瑰變幻唇膏全天然成份,唇膏以葡萄柚、橙、檸檬皮萃取激發皮膚上pH值而產生個人色彩,仰可當作胭脂使用。


希望今年引入產品大家都鐘意喇,2018年我地會繼續搵更多好產品俾大家:)